søndag 28. august 2016

HBK 2016 - Oppsummering

For en dag det ble!

Natt til lørdag drømte jeg at det lå 5 cm snø på bakken da jeg våknet. Virkeligheten kunne ikke vært mer annerledes; sol fra skyfri himmel, 20 grader og sendebris. Rakk akkurat å sjekke forholdene på så godt som alle veggene før start, og det var kun behov for å sette inn tørketiltak på to tak. Så torsdagens nedbør hadde heldigvis for det meste fordampet.

For et vakkert syn!

Selv om enkelte hadde litt problemer med å finne frem til parkeringen, siden jeg visstnok hadde angit koordinater til Sætre sentrum, kom alle seg frem til slutt. Parkeringen ble fylt til randen og i overkant av 30 gira buldrere sto klar til start kl 12:30.

Enden av veien veggen ble en slager og mange fikk seg en tur opp klassikeren Knut Petter (7B)

For en som er vant til å ferdes i disse områdene alene var det mildt sagt et vakkert syn å se skogen full av folk med pads på ryggen.

Per Arild Strand på Kommandøren og fenriken (7B+)

Jeg beina rundt på feltet hele dagen og forsøkte så godt jeg kunne å hjelpe folk med finne frem og gi beta. Trodde jeg hadde satt av nok tid da jeg planla med 3,5 timer, men da målgang kl 16 nærmet seg, var det mange fortsatt stresset rundt for å sanke de siste poengene.

Regjerende mester fra piloten i 2014, Lars Øyen, på Kommandøren (6B)

Det ble mange imponerende bestigninger av mange sterkinger. Til slutt viste det seg imidlertid at de som prioriterte å gå flest mulig buldere, og som hadde tidligere personlig bestenotering rundt 7A, var de som kom best ut da poengene skulle regnes ut i henhold til konkurransens poeng- og handycapsytem.

Øystein Tråsdahl gikk av med seieren i suveren stil

Etter litt afterclimb med eplemost og sjokoladekake var det tid for premieutdeling til de tre beste:
1. Øystein Tråsdahl
2. Are Hovland Kielsen
3. Thomas Madsen

Takk til alle som deltok og bidro til at dette gav mersmak!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar