onsdag 8. juni 2016

Hurum buldrekonkurranse 2016

Etter pilotarrangementet på Nærsnes for to år siden og avlysningen i fjor høst, forsøker jeg i år igjen å avholde en uhøytidelig nivåjustert buldrekonkurranse på Hurum. Det hele som et ledd i promoteringen av de flotte buldremulighetene her ute på halvøya. 

Tanken er å avholde konkurransen på forskjellige felt hvert år, og i år er det Sandspollen sin tur. 

Datoen er lørdag 27. august

Program: 
12:00 Oppmøte parkering  
12:30 Start konkurranse, avmarsj til skogen 
16:00 Slutt konkurranse, målgang
16:30 Kåring av vinner og premieutdeling 
17:00 Slutt 

De som vil være med kan sende meg en melding på facebook så skal jeg sende invitasjon til eventen der. Alle kan være med så lenge de bekrefter deltakelse ved å trykke "going" på facebookeventen. All deltagelse foregår på eget ansvar. Det arrangeres ingen konkurranse for barn denne gangen, men det håper jeg å komme tilføye ved en senere anledning.

Blir det dårlig vær så blir det avlyst (annonseres på facebookeventen). 


Frem mot konkurransen tar jeg sikte på å pusse opp så mange av linjene som mulig. Om noen ønsker å hjelpe til er det suverent. Ellers er det selvfølgelig fritt frem for innøving av bulderene før konken. 

Konkurranseregler:
Prinsippet for konkurransen er å sanke så mange poeng som mulig i løpet av den tilmålte tiden. Hver bestigning gir et visst antall poeng avhengig av vanskelighetsgrad. I tillegg gis hver deltaker an handycapfaktor avhengig av hvor hardt man har buldret det siste året. For de som ikke har buldret det siste året tas utgangspunkt i forrige periode med buldring. 

Man kan kun få poeng for en bestinging en gang. Ved førstebestigninger av et av de registrerte prosjektene i føreren gis dobbelt poeng. Enkelte av bulderene vil ha bonuspoeng, men hvilke dette er annonseres på facebookeventen senere. 

Etter målgang regner hver enkelt deltaker ut sin totale poengsum og melder dette til meg. Poeng beregnes ut fra følgende tabell:Eksempel: en som har buldret 7B siste året, og som går en 6A, 6C og en 7A+ i konkurransen får følgende totale poengsum: (40+80+110) x 0,8 =184 poeng.

Fører finnes her: 27crags eller utom 

Alle deltakere oppfordres til å registrere sine bestigninger på nettførerene i etterkant av konkurransen.

Mvh
Jørgen Bryn Henriksen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar